Obezit Online Uzaktan Eğitim Portalı

Oturum desteği etkin olmalıdır

Buraya ilk defa mı geliyorsunuz?

Sevgili Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Sistemine hoşgeldiniz. Bu sistem üzerinden aktif dersinizin olduğu bölümlere giriş yapabilirsiniz. Aktif olduğunuz süre zarfında ders materyallerini görüntüleyebilir, sanal sınıf sistemine canlı ders olarak katılabilir ya da sanal sınıf arşiv kayıtlarını izleyebilirsiniz. Bütün bu sistem ve alt yapı mimarileri sizlerin yarınlara daha
umutla bakabilmeniz, kendinizi daha iyi geliştirebilmeniz ve beşeri sermayeye önem vermenin bir önemi olarak ortaya çıkmaktadır. Hepinize hayat boyu başarılar dileriz.
Değerli Öğretmenleriz, sizler eğitimin, öğretimin, yaşamın ve bilgi kültürünün bizlere aşılayan, bizlere öğreten kıymetli değerlersiniz. Her birinizin branşları farklı olsa da, ilgi alanları ve bilgi birikim ve hayat tecrübelerinde farklılıklar olsa da hepinizin ortak bir gayesi olduğundan şüphemiz bulunmamaktadır. O gayenizin de Güzel ve Başarılı nesiller yetiştirmenin yanı sıra bilgili ve kültürlü nesiller yetiştirmek hedefleriniz arasında yer almaktadır. Hepinize teşekkür ediyoruz.